Hverdagsliv

strykejern, tikka og voksenliv

18. juli 2011

Jeg begynner å skjønne hva voksenlivet er. Det er å våkne av alarmen klokka 6, slumre til klokka 7, ta en dusj, spise frokost, være på jobb før klokka 9, jobbe til klokka 5, handle, stresse hjem, lage mat, vaske tøy, henge opp tøy, brette tøy, se noe kjipt på tv, ta p-pilla, pusse tenner, manne seg opp til et par sit-ups på sengekanten, og sovne før man kommer i gang. For så å gjøre nøyaktig det samme neste dag.

Men jeg klager ikke jeg, altså! Syns det er så deilig å ha rutiner. Og det får jeg når jeg jobber hos EF. Har jo så å si hatt fri hele sommeren, og ikke har jeg fått mye ut av den heller. Annet enn å sutre over været. Men, så har det seg jo slik at hos EF har vi veldig mange fine brosjyrer og bilder på veggene, som viser New York, California, Malta, Barcelona, Hawaii og så videre, masse flotte destinasjoner som gjør at jeg blir SÅ rastløs! Minner meg på at jeg må bestille meg en tur sydover i august, når jeg har litt fri igjen. Kanskje det er en del av voksenlivet også? Å drømme seg bort non stop, men aldri få gjort noe med det?

Okei, da. All voksenliv-pratet kommer egentlig av dette. Mitt første, egne strykebrett. Jeg har alltid vært ganske redd for strykebrett, og jeg syns heller ikke at strykebrettet «Melissa» ser særlig hyggelig ut. Men det er vel en god start, i og med at jeg støtt og stadig går rundt og ser ut som en godt brukt og krølla serviett. Eller gammelmanns-snytetørkle om du vil. Så takk, mamma! Absolutt en liten hverdagsgave jeg kan sette pris på. Skal huske å lese bruksanvisning.

Når jeg først skal skryte av hvor voksent jeg lever! Hjemmelaga tikka massala. DET er vel mer enn hva dere kan skryte av? Selv om det faktisk var gjesten min som laget det, og selv om nanbrødene ikke er hjemmebakst.

Ville bare si at jeg er flink, for mamma leser bloggen grundigere enn dere alle til sammen. Hun leser punktumene, kommaene og alle kommentarene, og hun passer på å nevne alt hun har merket seg hver gang jeg kommer hjem. Så, mamma. Har åpnet regningene, og regningen fra Get var på litt over 700 spenn. BILLIG BILLIG!

Sorry for at jeg blogger dårligere enn hva maten på Mc Donalds smaker. Jeg liker forsåvidt Mc Donalds, jeg da. Hilsen voksen.

No Comments

Leave a Reply