Hverdagsliv

når du glemmer hvordan du egentlig ser ut…

20. juli 2011

… Er det på tide å ta en pause når det gjelder juks og fanteri. Neida. Men for tiden har jeg faktisk tatt en pause fra både øyenvipper og falske negler. Og selv om jeg savner å være fin og fjong, så kan dere tro at det er deilig!

Var hos Neglhuset i dag for en liten finpuss. Etter å ha revet av acrylneglene mine, trengte de litt neglmedisin, så nå har jeg en 4 ukers kur foran meg, så neglene mine skal bli friske, fine og naturlige. Og hva angår vippe-exstensions! Påstanden om at det ødelegger vippene dine er nedstemt, etter 10 måneder, er mine like fine som før.

Og så litt inside information! Vippeexstensions hos Neglhuset er blitt utrolig populært, ettersom de er et av de få stedene som vet hva de driver med. Det koster for tiden 1200,-, men fra september skal prisen settes opp. Så det kan lønne seg å prøve å få en time før det, selv om det er veldig fullt om dagen.

Neglhuset ligger inn en sidegate i Karl Johan, og booking info finner dere her.

Slik så neglene mine ut da jeg kom til Neglhuset i dag. Pølsefingre med acrylnegler trenger ikke å se så verst ut. Pølsefingre med korte, slitte negler, derimot. Ikke pent. Blir spennende å se hvordan de ser ut etter noen uker med medisin!

1. Negl»medisinen». 2. Mini-manikyr. Måtte få bort litt av huden rundt neglen som jeg pirker på hele tiden, blir jo bare styggere av det. Var uvant å gå ut derifra uten flotte negler og øyenvipper, men det er vel for det beste.

Deler av innlegget er reklamebasert.

No Comments

Leave a Reply