Hverdagsliv

regningene raner meg

20. juli 2011

Da var jeg hjemme igjen, etter en dag på jobb! Planen var egentlig å lage god mat og slenge seg ned i sofaen og se på tv, i likhet med andre lange jobbdager. Men sånt blir man bare deppa av, for da føler man ikke at døgnet består av noe annet enn jobb og søvn.

Men planen har endret seg. Jeg har to sykt irriterende venner i leiligheten min, og de flytter innholdet i kjøleskapet mitt til Frognerparken. Så da har jeg vel ikke noe valg, da.

Før jeg gjør noe som helst må jeg betale regninger. Her sitter jeg og betaler regninger.

LOL. Men seriøst. Regningene raner meg. Jeg skjønner ikke hvordan dere som ikke har blogg som ekstrainntekt klarer å betale regninger. Det er jo så kjipt! Jeg blir sur på regningene, jeg. Eneste måten jeg klarer å betale dem på, er å tenke at jeg betaler med penger jeg har tjent på å skrive vås på bloggen.

Men nå må jeg løpe! Park og soling er viktigere enn livet på internett. Husk det, barn. Alltid.

No Comments

Leave a Reply