Hverdagsliv

xoxo sleepyhead

21. juli 2011

I dag forsov jeg meg til jobb for første gang. For en følelse! Da jeg slo øynene opp viste klokka på mobilen 08.51, og jeg begynner på jobb 09.00. Det er riktignok bare ti korte minutter ned til jobb, men med den rekken av morgenritualer jeg har, er det ikke lett å få gjort alt på ti minutter. Men morgenritualer ble det lite av i dag. Det ble ingen dusj, ingen tannpuss, ingen frokost og ikke en gang et toalettbesøk. Jeg stappet bare alt i veska, og stormet til bussen. Jeg kom bare fem minutter for sent, da! Ganske godt klart. Men nå har jeg jo angst for å komme for sent til jobb, møter, toget og den slags. Kommer heller en time før enn ti minutter for sent.

Så dere kan tro det har vært en sucky dag! Sånn med selvfølelsen. Måtte pusse tenner på do på jobb, og dro hjem i pausen for å mate katt og spise noe frokost. Er veldig deilig å være hjemme og slappe av nå.

Har laget kjempegod middag, og nå skal jeg fortsette å se på Sesong 4 av Gossip Girl! Hater å laste ned og streame på nett, men det er bedre enn ingenting akkurat nå. Streamer på denne nettsiden, hvis flere av dere trenger litt kveldskos! Sesong 4 av Gossip Girl ligger her.

Har skrudd på 15 vekkeklokker på mobilen nå, jeg skal ALDRI komme for sent igjen! Er det noen som har noen gode våkne-tips som hjelper mot å slumre/skru av vekkeklokken? Tips taes i mot med tusen takker!

No Comments

Leave a Reply