Hverdagsliv

forbildet som forfalt

28. juli 2011

Dere har kanskje sluttet å lure på hva jeg driver med for lenge siden. Men her er jeg, nok en gang, etter flere bloggfrie dager og forteller dere at jeg faktisk ikke har gjort så mye spennende de siste dagene.

Jeg står opp, jobber, drar hjem, jogger – og legger meg, for så å repetere syklusen om igjen. Ettersom jeg ikke tåler mitt eget speilbilde om dagen, gjør jeg ikke stort annet. Skal jeg være helt ærlig? Jeg føler meg som en fettdynge med tre meter lang ettervekst. Så jeg jogger og jogger og jogger, og teller sekunder til frisørtimen min på mandag. Min kjære frisør har endelig kommet hjem fra ferie, og jeg priser meg lykkelig.

Og fordi KK på skryte-stueveggen min sier at jeg er et forbilde i vår tid, skal jeg jammen ta meg en joggetur til. Jeg kan bare ikke forfalle mer, jeg orker det ikke! Jeg kan i hvert fall ikke bli like tjukk som det andre forbildet, Oprah, med mindre jeg blir like rik først.

Var det forresten flere som fikk med seg det heftige regnværet i Oslo i dag? Herregud. Da jeg gikk ut fra jobb åpnet himmelen seg, og det bøttet ned. Jeg ble sittende under et tak i en halvtime før jeg turte å gå til bussen. Synd man ikke får betalt for å vente på at regnet gir seg!

Nei, . Nå må jeg komme meg videre. Får besøk i kveld også, så jeg skal lage taco!

No Comments

Leave a Reply