Hverdagsliv

klar for firkantede øyne?

31. juli 2011

Jeg ligger på stuegulvet (av en eller annen grunn er jeg blitt veldig glad i å ligge på det lurvete teppet), og ser på Gossip Girl. Som jeg har nevnt for dere streamer jeg serier på denne siden, og den er helt genial. Det koster ikke noe, og man slipper å registrere seg. Eneste ulempen er at det popper opp noen reklamer før man trykker på play.

Har alltid pleid å kjøpe bokssett med serier, siden jeg er så dårlig på å følge med på TV. Men ettersom jeg ser alt på en gang og ikke er noen fan av å se ting to ganger, har jeg rett og slett bare begynt å se på nett. Er jo bare å koble en ledning fra Macen til TV’en, så går det for samme sak. Veldig kjekt! Uansett, tenkte å linke direkte til noen serier jeg vil anbefale dere. Her er mine favoritter.

Da jeg var Los Angeles i vinter, besøkte jeg Universal Studios, der Wisteria Lane blant annet ligger. Et godt råd er å aldri besøke filmsettet til en film eller serie du liker, det er litt spoiler-ish…

Gossip girl. Favoritt-serien når livet er dust, folka i serien har jo så mye problemer og inntriger at jeg føler meg som nonne, prest og Mor Theresa på en gang.

Desperate Housewives. Alle de 7 sesongene servert til deg på sølvfat, værsågod! Frustrerte Fruer gjør også underverker på en tøff dag.

Two and a half men. Åh, som jeg ler. Selv om Charlie Sheen er en usmakelig idiot, både i serien og i virkeligheten. Ikke for å dømme noen, men han har vel gjort det ganske klart selv.

Law and order LA. Denne er ganske ny på norske TV-skjermer, i hvert fall. En av de bedre «krimseriene».

Law and Order, Special Victims Unit. Hver og en episode er like spennende, sitter alltid og måper. Bra bra bra!

Entourage. Skrevet av Mark Wahlberg, og skal visst være inspirert av livet hans fra den tiden han begynte å få filmroller og skape seg et navn. Serien kan kanskje bli litt ensformig, men jeg syns den er utrolig kul. Guttenes SATC?

Dirty Sexy Money. Kjøpte to sesonger av dette uten å ane hva det var, digget det, og REIV nesten av meg håret da jeg skulle prøve å finne sesong 3, men fant ut at showet ble kansellert. Men hvis du kan leve med det, se denne serien!

CSI Las Vegas, CSI Miami og CSI NY. Jeg syns helt klart at CSI Miami er best, Horatio er min helt! Selv om han har dårlig kroppsholdning og stygge solbriller.

Californication. Jeg har sett alt av Californication. En av mine absolutte favoritter. Gråter og ler om hverandre.

The Closer. Brenda Leigh Johnson er min type dame.

Criminal Minds Suspect Behavior. Superspennende! Så mange krimserier som jeg ser, kan jeg vel snart bli etterforsker hos FBI eller noe…

Listen over alle seriene finner dere her. Har dere noe å anbefale? Nå er jeg jo snart helt ferdig med Gossip Girl. Har hørt rykter om at Pretty Little Liars skal være bra? Traileren så lame ut, men hvem vet.

No Comments

Leave a Reply