Hverdagsliv

sommertid

31. juli 2011

Hei, og takk for alle fine og stygge kommentarer. Jeg har hatt en veldig fin helg, selv om alt går veldig opp og ned. For første gang på veldig lenge, har jeg vært ute på byen. Var sliten etter jobbuken, men kom meg fort i form da min kjære venninne Thea kom på besøk. Vi delte to flasker vin før turen gikk videre, og koste oss kjempemasse. Det eneste bildet jeg har fra kvelden, er dette.

Tvillingdo er jo genialt. Fant også et genialt utested, som er veldig rolig og fint, noe som passer meg perfekt. Tror ikke så mange vet om det heller, så det er jo et potensielt nytt stamsted! Gode GT’er hadde de også.

Dagen etter våknet jeg så klart med sandpapir i halsen, men heldigvis uten hodepine og fylleangst. Jeg kledde ikke en gang av meg klærne jeg hadde sovnet i, dro bare rett på stranda med veska full av grillmat og kald drikke. Og dere kan tro det var deilig! For en utrolig varm og fin lørdag. Var på stranda til 6-tiden, og da jeg kom hjem sovnet jeg på et blunk. Sov til ti om kvelden, og skjønte så vidt hvor jeg var da jeg våknet. Men følelsen av sommer satt i hvert fall dypt i meg. Var lykkelig, på en rar måte. Resten av kvelden var det lasagne og film, og heldig som jeg er, våknet jeg til solskinn i dag også. Nå skal jeg bare rydde kjøkken, så skal jeg ut og sole meg med Thea. Sommer i Oslo!

No Comments

Leave a Reply