Hverdagsliv

dum og deilig, juba juba

3. august 2011

ER.DET.MULIG. Etter noen bloggfrie og solfylte dager gledet jeg meg for første gang på lenge til å sette meg ned med Macen og oppdatere dere med bilder og Ida Wulff-skildringer av de siste dagene. Men tror dere ikke jeg har klart å glemme å ta ut kameraet av vesken til mamma? Så det har hun tatt med seg hjem til Tønsberg. *Slår meg selv i hodet*

Uansett, så har jeg hatt noen kjempefine dager med mamma og mormor, vi har tilbragt store deler av tiden på kafè og restaurant, og gått mye rundt i byen. Var litt turister nede ved domkirken og regjeringskvartalet, det var utrolig tøft. Så en jente som gikk rundt og gråt, og det stakk så utrolig dypt i hjertet. Og så må jeg si at det er helt overveldende med alle blomstene, lysene, kortene og bamsene som er lagt nede ved domkirken, til minne om ofrene. Litt trist at de måtte fjerne det i dag, men det blir heldigvis tatt vare på.

Fra noe viktig til noe mindre viktig. I morgen får jeg meg en iPad 2! Det er ikke så lenge siden jeg fnyste, og mente at «hvis man har både Mac og iPhone, hva skal man med en ipad da?». Nå er jeg helt uenig med meg selv. Det er viktig å ha en Apple-dings i alle størrelser, iPad’en blir perfekt til reiser, og til å bare ha i veska. Til å være 2011, så er Macen ganske stor og tung. Men ja, nå er jeg jo helt blank på iPad, selv om jeg regner med at det er mye av det samme som iPhone – bare større.

Så derfor spør jeg dere, hva er must å ha på iPad’en sin? Hvilke apps bør jeg så absolutt ha på den? …. Og hva kan jeg egentlig bruke den til? Alle innslag tas i mot med stor takk.

Det er fremdeles sommer og sol, selv om det er blitt kvelden! Nå må jeg ut og nyte været enda litt mer : )

No Comments

Leave a Reply