Hverdagsliv

alle barna

4. august 2011

Image and video hosting by TinyPic

Ser dere hvor denne jenta har vært i dag? Ja, på Norway Cup. Jeg har aldri vært der før, ettersom jeg bestandig har valgt voldelige sporter framfor håndball, fotball og den slags pinglesport. Neida, ikke pinglesport. Dere ser veldig tøffe ut når dere løper etter ballen.

Men, altså. Er det noe jeg ikke vet mye om, så er det fotball, fotballspillere, fotballag og den slags. Så jeg skal ikke skrive stort mer om akkurat det. Men, en sak jeg gjerne vil tråkke litt i, er hvor trist det er å se alle de unge tenåringene/barna som prøver så hardt å være voksne. Man vokser jo opp og hører stadig at «vær barn så lenge du kan, voksen skal du være resten av livet». Men av en eller annen grunn, syns barn det er så vanvittig viktig å være miniatyr-voksen med det samme de får antydning til myggestikk-pupper under toppen.

Det så jeg mye av i dag. Flokkevis av jenter med tonnevis av sminke, og jeg kunne tydelig høre at mange var «såååå keen på en sigg eller en snus». Nå vil jeg tross alt kalle dette en dum oppførsel, og ikke en voksen, så det var kanskje et dumt eksempel. Men dere skjønner sikkert hva jeg mener. Det er trist å se at 12-åringene helst vil være 25, når de slipper det bryderiet i 13 år til.

Jeg hadde dukkehus på rommet mitt til jeg gikk i 7. klasse (tror jeg?), og jeg er verken viggo eller venneløs. Å være barn er gøy, å være en mellomting slik som jeg er nå, derimot; er IKKE gøy. Så barn, husk å leke! Regninger, skilsmisser, bæsjebleier og prevensjons-kluss kommer tidsnok!

Image and video hosting by TinyPic

Peace out, kids!

Ps. Beklager elendig bildekvalitet! Tror det er noe galt med serveren, så jeg får ikke lastet opp bilder på bloggen, må derimot bruke HTML-kodede bilder.

No Comments

Leave a Reply