Hverdagsliv

lykketorsdag

5. august 2011

Kveldsrutinene er unnagjort for i kveld, og det ganske tidlig. I hvert fall i forhold til vanlig. Jeg skulle gjerne gjort som film, og svevd i saktefilm ned på et silkelaken så snart den gule sola på den rosa himmelen takket for seg, men jeg lever visst i den virkelige verden. Tenner skal pusses, håret skal børstes, sminken skal fjernes og p-piller skal spises. Bare én p-pille, for å være nøyaktig. I kveld fikk faktisk kveldsrutinene mine en liten tilleggsaktivitet, til min store skrekk. JEG FANT ET KRYPDYR I SENGA!

Fikk så gåsehud nå at jeg måtte starte på et nytt avsnitt for å slippe å lese den setningen igjen. Men, ja. Å ha vinduene åpne hele dagen pågrunn av den klamme lufta er tydligvis en dårlig idé. Så det måtte byttes laken, dynetrekk og putetrekk, og nå ligger jeg her og klør i hodebunnen. Så vet dere det; at det faktisk finnes bekymringer i en rosabloggers liv også. STORE bekymringer – med følehorn.

Men krypdyr-bekymringen drukner faktisk i den lykkefølelsen jeg har nå. Det har seg nemlig slik at Kjetil og Belinda, mine to solstråler, endelig har flyttet til Oslo! Jeg smiler fra øre til øre, det har virkelig vært kjipt å ha dem helt nede i Kristiansand! Så i kveld har vi ligget på det tomme stuegulvet i den nye leiligheten deres og pratet om himmel, jord og dets innhold, før vi ruslet opp til meg (som har Internett) for et slag Yaniv og et glass Pepsi Max. Haha. Sist vi gjorde dette var det nemlig med vissheten om at det skulle gå en måned til vi så hverandre igjen. Sånn er det ikke lengre! Nå bor de nede ved Solli plass, med sin lurvete lille hund som er på god vei til å bli bestevenn med min kattepus. Og Kjetil og Belinda er jammen bestevenn-materiale de også. Jeg er så glad i dem, og for at de endelig er så nære.

Nok kliss. Kjetil og Belinda kan være noen drittsekker også, men det er bare når vi spiller Yaniv.

Men nå ble det slitsomt å skrive så langt på iPhone. Så mye som dette skriver jeg kun på mobil hvis jeg krangler med en fyr og mener at jeg har rett. Dere er ikke en fyr, og jeg har svært sjeldent rett. Dessuten skal jeg tidlig på jobb i morgen, og det er ikke noe man skal spøke med. Ville bare få utløp for lykkefølelsen min!

Håper alle mine lesere sover godt og drømmer søtt. Og at dere finner de små lykkeboblene i hverdagen selv om den er langt i fra perfekt.

<3

No Comments

Leave a Reply