Hverdagsliv

hårhistorie og hairtalk

6. august 2011

Vi har vel alle en hårreisende hårhistorie. Tipper det er et par av dere, som i likhet med meg har hatt lilla og svarte striper i håret, drevet med hjemmebleking, gått til frisøren og fått klippet en bob i krøllete stålull-hår, eller mistet alt håret pågrunn av punkt-extensions. Men så kommer det til et visst punkt, hvor man skjønner at håret ikke er en lekeplass, men noe av det som styrer selvfølelsen vår når det kommer til utseendet. Og slikt skal man ikke spøke med! Selv om det er morsomt den dag i dag, og se bilder fra konfirmasjonsleir, hvor jeg lekte rocker med piercing i nesa og lilla fletter i håret.

Vel, nok hårhistorie fra meg. På mandag gjorde jeg som planlagt, og dro til Ruhs for både å farge håret, og for å sette inn nytt hår fra Hairtalk. Nærmest løp opp til salongen, for jeg var så gira på å endelig få pleid det fæle håret mitt. I salongen ble jeg møtt av en ny frisør. Ny i salongen, altså. Ikke nybakt frisør! Merethe har vært frisør i ti år, og denne mandagen var hun som en engel sendt fra oven. Jeg la ut i lange baner om hvor frustrert jeg er over å alltid være jenta med ettervekst, men at jeg samtidig er lei av å ha et helfarget hvitt hår. Så hun mikset og trikset, og vips, så hadde jeg en naturlig og litt mindre blond «ettervekst». Jubel i gata!

Til venstre ser dere Merete og meg! Tror vi syns det er like kleint å posere på bloggbilder, hehe. Til høyre ser dere mitt hår etter at vi hadde fjernet extensions, men før vi satte i nye. Jeg ble helt lykkelig over at håret mitt faktisk har vokst OG blitt tykkere! Det er mer enn hva jeg har erfart med extensions tidligere. Og for å være ærlig. Hovedgrunnen til at jeg har extensions, er jo faktisk at jeg vil spare ut mitt lange, flotte hår igjen. Aldri blitt det samme etter at jeg klipte bob.

Så jeg kan vel bekrefte en gang for alle, at teip-systemet som Hairtalk festet med, IKKE sliter på håret, og man mister ikke hår av det. Andre teip-extensions kan jeg dessverre ikke gå god for, for alle er veldig forskjellige. Flere av dere som har hatt dårlige erfaringer med teip også, har jeg fått kommentarer om.

Slik så det ut etter at Hairtalk-håret var festet på. Valgte å sette på 40 cm denne gangen, har jo hatt veldig langt hår den siste tiden! Så deilig med en kortere og litt mer naturlig lengde : ) Merethe gjorde det helt supert, og satte inn såpass mye hår at mitt naturlige hår blender inn helt perfekt. Det verste man ser med extensions er jo når det naturlige håret henger over fjonene som to tjukke lapper.

Her kan dere se hva Merethe gjorde med fargen, jeg er så fornøyd med det! En god start til høsten, når jeg faktisk skal gjøre hele håret mørkere. Skummelt! Men jeg må nok bare innse at det begynner å bli noen år siden jeg var naturlig blond…

Til dere Oslo-borgere som vil prøve Hairtalk-extensions, dere burde virkelig ringe Ruhs på Frogner og spørre etter Merethe! Det samme gjelder hvis dere trenger noen nyanser i håret, hun anbefales på det varmeste.

Ellers finnes jo Hairtalk rundt omkring i hele landet, se all info på Facebook-siden deres her!

Når det gjelder pris og så videre, så kan jeg ikke gi så mye info om det. Rett og slett fordi det varierer veldig etter hvor mye hår du skal ha, og ikke minst hvor du gjør det. De fleste salonger priser jo forskjellig. Jeg vil også informere om at jeg har et samarbeid med Ruhs, og at deler av dette innlegget derfor er reklamebasert. Mine meninger er ikke til salgs og jeg mener hvert ord jeg skriver, men det tror jeg dere allerede vet : )

No Comments

Leave a Reply