Hverdagsliv

ugly ida

6. august 2011

Hola, brødre og søstre. Hva bedriver dere lørdagskvelden med? Jeg har en god, gammel lørdagskveld, som minner meg om da jeg var liten. Bortsett fra at familien min ikke sitter her i sofaen med meg, da. Smågodt og film. Akkurat nå kjennes det mye mer riktig ut enn høye hæler og Gin Tonic.

Dette står på menyen hos meg i kveld. Smågodt, Ugly Betty, en splitter ny iPad å leke med, levende lys – og reseptbelagte Ibux. Jeg har så vondt i visdomstanna mi, au au! Nekter å gå og trekke den, da må jeg i såfall få narkose.

Har forresten akkurat begynt å se på Ugly Betty, lånte et par sesonger av Kjetil og Belinda (mine kjære, nye naboer) i går! Har alltid syntes at det ser ut som en helt forferdelig dårlig TV-serie, men nå som jeg først har kommet inn i den, må jeg si at jeg liker den svært godt. Den er ikke superspennende eller særlig inspirerende på noen måte, men den får en faktisk til å tenke litt over hvor mye man faktisk dømmer folk etter utseendet.

Jaja, nå skal jeg spise litt mer smågodt og være Ugly Ida. Håper alle koser seg, og tilbringer lørdagskvelden slik de liker den best!

No Comments

Leave a Reply