Hverdagsliv

enda billigere nettshopping?

7. august 2011

Som ivrige blogglesere, regner jeg også med at mange av dere er ivrige nettshoppere. Og at dere bruker mye penger på å handle på nett. Sminke, sko, klær, parfyme, bøker, smykker, musikk og andre elektroniske duppeditter, am I right? Det fine med å handle på nett er jo at det ofte er billigere. Så, hva om du kan få det enda billigere? Hadde ikke det bare vært fantastisk?

Mulig flere av dere allerede bruker denne fantastiske tjenesten, men for meg var den ukjent helt til for et par dager siden. Det er snakk om Kikback.no, en nettside som gir deg tilbake prosenter av det du har handlet for, på en haug av velkjente nettbutikker.

Slik fungerer det:

1. Du registrerer deg på Kickback.no, helt gratis og uten forpliktelser.

2. Når du har registrert deg, kommer du inn på en side hvor du velger den nettleseren du bruker.

3. Så kan du handle på en av nettbutikkene som Kickback samarbeider med. Listen over disse finner du her. Der kan du også se hvor mange prosent du får tilbake av handelen.

4. Når du handler på en av butikkene som Kickback samarbeider med, vil det dukke opp en melding som signaliserer dette på nettsiden.

5. Kjøpet ditt blir altså registrert på Kickback, og pengene du samler opp på kontoen din der, vil du kunne bytte inn i gavekort eller VISA-kort som du kan bruke som vanlig bankkort i butikker.

Som erfaren nettshopper vil jeg også dele noen av mine råd når det kommer til å handle på nettet:

* Google nettbutikken, og eventuelt varen du ønsker å kjøpe. Da finner du garantert forumer, blogger etc., hvor helt vanlige forbrukere har skrevet om det du ønsker å kjøpe. Kanskje «nettbutikken» har en historie med svindling? Eller kanskje den rett og slett har hundrevis av fornøyde kunder!

* Les alltid betingelsene for handelen, også det med liten skrift!

* Husk at varen kan bli dyrere enn du regnet med, hvis du bestiller fra utlandet må du ofte betale moms i tillegg. Besøk toll.no for å regne ut!

* Husk også å være obs på at størrelsene er forskjellig fra land til land. Undersøk mål og størrelser før du trykker på «kjøp»-knappen.

Så da gjenstår det bare å ønske alle en fin, og enda rimeligere nettshopping!

Deler av innlegget er reklamebasert.

1 Comment

  • Reply e-commerce 11. mars 2024 at 13:24

    Wow, fantastic blog format! How long have you ever been running a
    blog for? you make running a blog look easy.

    The entire glance of your site is magnificent, as smartly as the content material!
    You can see similar here dobry sklep

  • Leave a Reply