Hverdagsliv

i’m coming home

8. august 2011

Wohoo! Nå har jeg bestilt flybilletter som sier Oslo-København, jeg drar denne uken og jeg gleder meg som en liten unge. Hjem til hjemlandet hvor jeg levde mine første og svært så bekymringsløse år.

Skal i farmors 70 årsdag, og så har jeg et noen bittesmå forhåpninger om at det skjer en fødsel mens jeg er der også! Vi venter nemlig et nytt familiemedlem, en ny Wulffe-baby. Det er ikke før de siste årene jeg har begynt å få fettere og kusiner, så for meg er det fortsatt utrolig gøy og spennende! Har hørt rykter om at det er en liten kusine jeg får, så må prøve å komme meg på baby-shopping før jeg reiser. Begynner å få dårlig tid!

Jaja, nå er det tilbake til klesvask! Har fortsatt tre vask igjen før jeg er klar til å pakke kofferten, og herregud, jeg tror jeg må skaffe meg et nytt tørkestativ. Her henger det våte klær på dører, kjolestativ, stoler og tilfeldige knagger. Ser ut som et loppemarked!

No Comments

Leave a Reply