Hverdagsliv

odense calling

12. august 2011

Hei, og god morgen! Uvant å sove så lenge, og ikke minst uvant å våkne opp på rommet mitt hos farmor og farfar igjen. Fant ut at det er et helt år siden jeg var her sist! Men det sier jo seg selv, når noen har lært å gå og andre har rukket et helt svangerskap siden sist jeg har vært her.

Den danske himmelen er grå i dag, og planene er egentlig ikke så mange. Skal hjelpe farmor litt med forberedelser til i morgen, da feirer hun nemlig sin 70 årsdag med partytelt og en hel hær av mennesker i hagen. Det blir gøy, tror jeg! Jeg har en sprek farmor, det var faktisk hun (og mine to danske tanter) som tok meg med på byen for aller første gang. Her i Danmark, selvfølgelig. Husker ikke om jeg ble full av en øl eller om jeg bare trodde det, men jeg stod i hvert fall ute på gata etterpå, og snurret meg selv rundt mens jeg så på stjernene.

Og i kveld skal jeg besøke det nye huset til tante Lene, hun som snart får sin første bebis. Gleder meg sånn! Å se nær familie man ikke har sett på lenge er bare helt <3.

Men, nu! Dansk frokost og partytelt kaller.

No Comments

Leave a Reply