Hverdagsliv

det nye og sære naboer

17. august 2011

Har dere husket å kjøpe Det Nye for august? Denne gangen handler spalten min om naboskap, støy og storbyliv. Da jeg kom hjem fra Danmark var det tydelig at en av naboene mine hadde fått med seg skriveriet, for jammen var ikke avisa tredd uhøflig over dørhåndtaket mitt, akkurat som jeg skrev…

Bildebevis! Og så er jeg visst i Mag denne måneden også, så det må vi ta oss tid til å sjekke ut. Ps. Jeg drøyet mangemange dager med å kjøpe Det Nye for å se min egen spalte, fordi jeg fikk kommentarer om at jeg så innmari gravid ut. Må si jeg ble positivt overrasket, det må i såfall være i første halvdel av svangeskapet. Slemme, slemme lesere. Og jeg som ikke pleier å ta meg nær av sånt! Jaja, noen ganger må det jo skje. Skal ikke la det skje igjen!

No Comments

Leave a Reply