Hverdagsliv

hola noruega

17. august 2011

Yes, yes, yes, I’m back! Vet jeg har drevet et helt utrolig omsorgssvikt mot dere som mine lesere, og det er jeg ubeskrivelig lei meg for. Blog spiriten er tilbake, så nå skal jeg bloggebloggeblogge til jeg dropper. Kanskje.

Først og fremst må jeg si at jeg har hatt en fantastisk uke i Danmark. 70 års-feiring for farmor, familiemiddager på rekke og rad, søte kusiner og fettere, og ikke minst en gravid mage som fascinerte meg ut av denne verden. Jeg tok på den og kjente spark! Tenk at det var et ekte menneske inni der, et nytt familiemedlem! Helt sykt. Dessverre så ble det ingen fødsel mens jeg var i Danmark, men på den lyse siden, så betyr det at det snart blir Danmarks-tur igjen.

De to siste dagene fikk jeg selskap av Idabestis, som hadde vært og besøkt Selmabestis i København. Surrebukken hadde ingen billett hjem, og etter å ha vært strandet i Malmö – som er i Sverige, og ikke i Danmark. Måtte google, kom hun helt til Odense og tilbragte et par dager med familien og meg. Kjempekoselig!

Farmors gavebord. Har hørt at man ikke skal avsløre hva som skjuler seg bak innpakkingen, men jeg må bare nevne at inni en av disse pakkene lå det et undertøy-sett i leopardmønster!!!

Peiskroken ute i hagen til farmor og farfar. De har en helt fantastisk hage med alle blomster i hele verden. En sånn hage vil jeg ha selv en gang, men tror jeg må få meg litt grønnere fingre først!

Og der var Ida på plass! Idabestis, som farmor likte å kalle henne. lol-faktor! Her står vi utenfor huset til HC Andersen. Det stemmer! HC og jeg er fra samme by, yo.

Vi koste oss masse på Joe & The Juice, nam nam! Når jeg ditcher danske hotdogs skal det virkelig være godt, for danske hotdogs er sånn cirka det beste jeg vet!

Og så moret vi oss med gamle fotoalbum. Jeg var sååå søt som liten, mens lillebroren min så ut som en smørblid japaner. Haha!

Så ja, alt i alt var det herlig å se familien igjen. Høyt støynivå og høyt temperament er to viktige ingredienser i Wulff-familien, men er vel det som gjør det så interessant, hehe.

Nå er det onsdag, sola skinner, og jeg skal på IKEA før jeg skal ta meg til litt viktigere ærend senere på dagen. Håper det står bra til med alle!

No Comments

Leave a Reply