Hverdagsliv

litt mer enn det nødvendige

17. august 2011

I dag var jeg på IKEA i rekord-korte tretti minutter! Det var deilig, kan dere tro. Til gjengjeld måtte jeg sitte og vente på IKEA-bussen i tre kvarter, ikke like kult. Men fikk kjøpt det jeg trengte av oppbevaringsbokser og grytelapper, og noko attå – som det så ofte blir på IKEA.

Kjøpte dette «glassbollefatet», to poser med brun sand og to pakker med skjell og ting «jeg har funnet i naturen». Og så satte jeg telys oppi, syns det ble veldig fint! Et siste desperate forsøk på å beholde sommeren, hehe.

Hulter til bulter. Etter IKEA ble jeg selvfølgelig fristet til å ommøblere. Er fremdeles ikke ferdig, men skal prøve å få vist dere resultatet!

Sitter for øyeblikket og ser på Ekstreme samlere på TV 3, og må si det får meg til å føle meg som en ekstremt ryddig sjel.

No Comments

Leave a Reply