Hverdagsliv

snu avisene

18. august 2011

For alle de som var på Utøya, regjeringskvartalet eller som er deres pårørende, er det vondt å se massemorderen (navn nevnes bevisst ikke) på avisforsider i hver eneste butikk og kiosk de går forbi. Det samme gjelder vel egentlig for hver eneste nordmann, det går kaldt nedover ryggen når vi ser det onde smilet og de kalde øynene hans.

Hvorfor skal vi lese om hva han spiser i fengsel og hvilke klær han vil gå i? Det er slikt noen kanskje liker å lese om i Se&Hør, når det gjelder ens største idol. Ikke en massemorder som har gjort oss så mye vondt.

Johanne Eidsvold og Lara Rashid som mistet søsteren sin på Utøya, har startet en gruppe på Facebook som oppfordrer til å rett og slett snu avisene, hvis du ser en forside med massemorderen. Jeg støtter fullt opp, og syns ikke folk skal være tvunget til å se ansiktet hans når de handler inn på butikken.

Bli medlem i gruppen her, og ikke glem å snu avisene.

No Comments

Leave a Reply