Hverdagsliv

sunshine is a friend of mine

18. august 2011

Hei og hopp! Jeg danser rundt i stua mi og nyter solen som skinner inn vinduet. Snart blir sola til virkelighet, for jeg skal ut av leiligheten. Har egentlig aller mest lyst til å danse videre her hjemme og gjøre meg ferdig med ommøbleringen, men det er viktig å huske at møblene ikke er mine virkelige venner – selv om de gjør meg glad når de plutselig står på en helt annen plass og av den grunn ser splitter nye ut.

Fremdeles rotete i stua. Jeg kjøpte meg et stoooort tørkestativ i går, men overvurderte nok litt da jeg gjorde klesvask. Så nå henger det som vanlig sengetøy og klær over alt.

Nå skal jeg ut og møte Belinda! Fra nå av kommer hun bare til å bli kalt Bella her på bloggen, som en straff for den gangen hun uttalte at Bella var det styggeste og verste navnet hun kunne tenke seg å bli kalt. Tror hun glemte hva min vakre katt heter….

Vi skal ned på jobben min en tur, der skal jeg blant annet holde et lite bloggekurs! Må si jeg kommer ganske uforberedt, haha, vet egentlig ikke hva et bloggekurs er. Sånn bortsett fra det tekniske kan man jo egentlig ikke fortelle folk hvordan de skal blogge. Jaja, gir det et forsøk!

I dag skal jeg kjøpe bryllupsgave og finne en kjole jeg kan ha på meg i bryllup. Bryllupet jeg skal i er allerede på lørdag, så kan ikke akkurat skryte av å være tidlig ute! Forhåpentligvis har jeg noe i skapet jeg kan bruke, men vi vet jo alle hvor vanskelig det kan være.

Blogges litt senere, sola kaller!

4 Comments

  • Reply seo link building service india 8. juni 2023 at 15:23

    tjpiiufuk hyiuk jehkrfj rkyt ercttxpomoepmmz

  • Reply Linkedin count 8. juni 2023 at 15:24

    xnwtcxerc ztukk ekitbrd rhzf ewsrifmnuyxpupg

  • Reply www.blackhatlinks.com 8. juni 2023 at 15:24

    jgkdcrnkj owwns hepbpuh hdlu lpqmcethrqoejvt

  • Leave a Reply