Hverdagsliv

bryllupsforberedelser

19. august 2011

Som jeg har nevnt et par ganger nå, skal jeg i bryllup i morgen! Til Daniel og Marius, mine to sprudlende og alt for morsomme kamerater. De hadde en vielse på tinghuset allerede i dag, og i morgen skal det altså være seremoni i kirken, samt bryllupsfest. Gleder meg som en liten unge!

Så, gratulerer til Daniel og Marius, som nå plutselig er to gifte mennesker, og som i mine øyne plutselig ble voksne. Skal virkelig finkjemme dem for grå hårstrå i morgen, haha! Men er så glad på deres vegne, dere er to fantastiske mennesker. Men, det er i morgen vi skal skåle for det flotte ekteparet! Akkurat nå skal vi skåle for at jeg har funnet noe å ha på meg. For en gangs skyld fant jeg en kjole på mitt eget klesstativ, og ikke i en alt for dyr butikk!

Rosafargen er veldig fin i virkeligheten, den forsvant selvfølgelig helt her. Hadde den på meg i lillebrors konfirmasjon for… 2 år siden? Overrasket over at den fortsatt passer, haha! Hva syns dere om kjolen?

Nei, nå prøver jeg egentlig bare å drøye å komme meg ut i regnet, jeg skal være på et møte om 40 minutter, og som vanlig trenger jeg litt tid til å finne fram. Jeg har vært på lokalet før, men da var jeg ikke ved mine fulle fem…. Kan noen gjette hvor jeg skal?

Hvorfor i helvete skulle noen gidde å gjette på det. Sorry, lot meg bare rive med av å være litt bloggete.

1 Comment

  • Reply agencja analityczno reklamowa 1. mars 2024 at 02:12

    It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

  • Leave a Reply