Hverdagsliv

stian på sleepover

20. august 2011

Kvelden har kommet, og natten er ung! Møtet på et utested i Oslo (riktig nok) gikk veldig bra, så framover skal jeg slik det nå ser ut jobbe med et utested, men det kommer vi tilbake til i september 🙂

Nå har jeg Stian på overnattingsbesøk. Siden vi skal så tidlig opp tenkte vi at det var veldig nødvendig med sleepover, sånn at i hvert fall en av oss hører vekkeklokken, haha.

Stua er gjort om til en eneste stor madrass!

Tining på gang!

Vi tenkte å gjøre som vi pleier når vi er sammen; kose oss med Pepsi Max og et slag Yaniv. Problemet er bare at jeg glemte flaska i fryseren tidligere i dag, så den er en eneste stor Pepsi Max-isbit. Så her kjører vi miljøvennlig tining! Eller noe sånt.

Kanskje litt sært å kose seg med kortspill på mobilen, men nå liker vi altså noen sære ting. Kveldsshopping på Oslo City, for eksempel. Er vel bare sære folk som gidder sånt? Stian trengte sko til bryllupet, så jeg foreslo SKATESKO! Og det kommer jeg til å le av i to uker, hahaha. Folk som fremdeles går i skatesko trenger en wake up call, man trenger vel ikke være en kortklipt, helbleika fashionista på wedges for å se at det ikke er helt riktig.

Og ellers har vi blåst støv av den fine bryllupsgaven fra Stian, Marie og meg. Verdens fineste innpakningspapir, wee! Bruker den som hodepute i natt. Selv om pakken er veldig, veldig hard.

Kanskje vi mobilblogges fra bryllupsfesten i morgen! Vi får se hvor stødig jeg står på mine høye  hæler : ) God natt, søte lesere. Håper dere sover godt og drømmer søtt!

No Comments

Leave a Reply