Hverdagsliv

heartbroken beliebers…?

22. august 2011

Jeg sov til klokka to i dag, har det helt forferdelig med meg selv. Sliten og lei meg, mye som foregår – som vanlig, i mitt svært så dramatiske liv (…) Men det er jo slikt man har venninner for! Så nå skal jeg straks bort til Johanne. Hun har kjøpt seg leilighet på St. Hanshaugen, så jeg gleder meg til å se den! Gleder meg også til et gjensyn med Justin Bieber. Burde vel egentlig holdt det hemmelig, men vi skal tilbringe kvelden med å se på «Never say never»-filmen, vi syns den er så fantastisk!

På tide å skru av Enrique Iglesias, tørke tårene og gre børsten gjennom håret. Må komme meg på bussen før jeg gror fast i min egen elendighet, som sikkert ikke er så elendig som den føles nå. Har hundrevis av grunner til å smile. Så – jeg gleder meg til å smile igjen.

Hei så lenge!

No Comments

Leave a Reply