Hverdagsliv

som på film

23. august 2011

Ting er så jævlig sjeldent som på film. Himmelen er sjeldent lyserosa når jeg går en tur for å fundere over ting og finne ut av livet mitt. Hvis jeg vil ha musikk i bakgrunnen når jeg ser meg i speilet og tørker bort tårene, må jeg logge inn på Spotify og velge riktig sang først. Når jeg har kommet så langt, har jeg som oftest glemt hvorfor jeg egentlig syntes synd på meg selv. Når jeg kjøper meg nye og skyhøye hæler, er det ikke akkurat slik at jeg svever nedover gata mens folk ruller ned bilvinduene sine og glor etter meg. Jeg snubler rundt og er overbevist om at jenter som passerer meg hvisker » lær deg å gå i høye hæler, a«. For det er det jeg gjør, når jeg ser jenter som utfører knebøy i stedet for gange i høye hæler.  Når jeg krangler med en fyr er det aldri slik at han står foran meg på gata, etterfulgt av at vi løper mot hverandre og omfavner hverandre. Tror jeg er for tung til å bli løftet opp og svingt rundt uansett, så det er egentlig like greit. Etter sex syns jeg liksom aldri «man» kaster seg ned på ryggen, ser opp i taket, puster ut og roper at det var «AMAZING!!!». Eller hvis «man» prøver, høres det så overdrevet ut at personen på puta ved siden av deg tror du kødder. En jentekveld på byen er sjeldent som i Sex and The City. Jeg har i såfall oversett den episoden hvor Carrie Bradshaw har oppkast i løshåret, Miranda blir fingra på et utested, Samantha råkliner heavy med to lubne ghettochicks, og hvor Charlotte tisser på bussholdeplassen. Når det ringer uventet på døra er det gjerne sultne og blakke venner eller NRK som skal finne ut om det har flyttet inn nye mennesker til å ta seg av den forpulte TV-lisensen. Aldri en søt fyr som ringer på feil dør, eller et blomsterbud med en gigantisk bukett fra en som elsker deg. Sistnevnte hendte meg forresten en gang på ungdomsskolen. Men det var snakk om en ekkel fyr som forelsket seg i meg etter en grøftefyll på hjemmebrent. Og dessuten nevnte han tolv ganger at han ikke hadde kjøpt røyk den dagen, fordi han skulle ha råd til blomsterbuketten. Prince charming.

Uansett. Jeg trenger rosa himmel, romantiske overraskelser og lidenskap. Om alt bare var som på film. Tror jeg hadde smilt litt mer.

No Comments

Leave a Reply