Hverdagsliv

tapas hos thea

26. august 2011

Tapaskveld hos Thea var utrolig hyggelig. Alle hadde med seg en liten rett, og Thea hadde laget masse deilig mat. Men selv om maten var god, var den ikke det beste. Det beste er menneskene som lokker fram den ekte Ida-latteren, den mannlige, rungende og skikkelig usexy latteren min. Ikke den jeg drar fram på første date, for å si det sånn.

Det er så fantastisk å ha en slik gjeng med klovner som venner. Jeg sverger, de er bedre enn en hel sesong med Linn Skåbers Hjerte til hjerte.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg var skikkelig plagsom med kameraet mitt i kveld. Og jeg kan love dere at det ikke er ofte jeg drar opp kamera på en chillekveld med mine ikkebloggende-venner. Men så innså jeg at de eneste bildene jeg har av vennene mine, er enten med en drink i hånda eller påtegnet bart, så hvorfor ikke. Fint å ha litt upyntede bilder også!

Beklager å bryte inn i bloggidyllen her, men GJETT hva som nettopp skjedde. Jeg sover på stua i kveld, og lyktestolpene på gata irriterte meg. Så jeg bestemte meg for å dra for de milelange gardinene mine, og stod og plyndret med dem foran vinduet. Så får jeg øye på en mann som står og titter fram bak det store kastanjetreet utenfor, han står rett og slett og spionerer på meg. Mens han smiler! Og hvem er det? Joda, det er uteliggeren jeg har skrevet om så mange ganger før. Han er velkjent på Frogner, her han labber rundt med sitt røde skjegg og tilsotede ansikt, mens han spiser 100-kroners salater og drikker svindyre leskedrikker fra 7Eleven. Rett og slett en snål fyr. Så gjett om jeg er redd nå, kommer til å ligge våken med kniv under puta i hele natt! Wish me luck.

No Comments

Leave a Reply