Hverdagsliv

TGIF

27. august 2011

I går var det skikkelig fredagsstemning, mer enn det pleier å være på vanlige fredager. Jeg spiste lunsj og shoppet i Bogstadveien med noen venninner, og det slo meg at jeg faktisk gjør slikt ganske sjeldent, selv om det kanskje er forventet noe annet av en rosablogger som meg, haha. Men det var i hvert fall veldig hyggelig!

Alle burde ha en venninne som har cab. Vi er av typen som danser og synger når taket er nede og vinden blåser i håret. Kjempeharry, men veldig gøy.

På Olivia i Bogstadveien. Vi kan anbefale italiensk pizza med parmaskinke, og lasagne! Nam nam. I dag skal jeg ha vorspiel hjemme hos meg, og jeg kjenner at jeg angrer allerede! Før festlighetene har begynt! Tror jeg drakk en bøtte med vin da jeg hadde besøk i går kveld, og nå orker jeg så vidt å bevege meg. Men får vel gjøre som folk flest, og hive meg i dusjen før det blir kvelden.

No Comments

Leave a Reply