Hverdagsliv

babyføtter to be born

30. august 2011

For en stund siden fikk jeg et produkt som heter Baby Foot av Neglhuset. Det er et japansk produkt som visstnok skal være utrolig populært der, og nå skal det altså ta norske føtter med storm.

Det går ut på at man har på seg «sokkene» i to timer, og så vil føttene bruke en ukes tid på å peele, slik at alle døde hudceller og tørr hud faller av. Høres kanskje ikke så deilig ut å flasse fra føttene i en uke, men å ha perfekte og babymyke føtter gjør det verdt det, spør du meg. Så gjenstår det bare å se om det funker!

Baby Foot for myke og glatte føtter.

Slik ser sokkene ut!

Har akkurat fått nye negler også, og i morgen skal jeg tilbake til Neglhuset for å få vippeextensions igjen. ENDELIG! Etter en måneds pause gleder jeg meg til å slutte med mascara igjen. Mascara er en dårlig start på dagen.

Innlegget er sponset.

No Comments

Leave a Reply