Hverdagsliv

sushi og idol

31. august 2011

Litt bevegelse er bedre enn ingen bevegelse. Har jeg lest et sted. Så det ble ikke mye jogging på oss, men vi gikk i hvert fall opp til Frognerparken og la oss i gresset, haha. Der ble vi liggende og skravle helt til det våte gresset gjorde rumpa på tightsen gjennomvåt, og så gikk vi hjem i noe som plutselig ble til pøsregn.

Jeg må fokusere på å få ferdig spalten min i kveld, men først skal jeg se på Idol og spise sushi. Så nå må jeg ut og handle sushi og smågodt, bensin til den kreative delen av hjernen min.

Følger dere med på idol? Jeg har egentlig aldri fulgt spesielt med, men syns audition-rundene er kjempemorsomme, og dommerne er jo så søte! Foreløpig ingen kjentfolk som har dukket opp på skjermen, men må jo være noen bekjentskaper blant alle de rare deltakerne…

No Comments

Leave a Reply