Hverdagsliv

ida+mingling er ikke = sant

1. september 2011

Ah. Jeg er verdens mest ivrige slumrer. Jeg har på minst tjue alarmer på iPhonen rett etter hverandre, og når den siste går av og jeg vet at jeg MÅ stå opp, ja først da klarer jeg å myse litt med øynene. Hardt liv. Virkelig.

Har vært på et helt supert Esthetique-arrangement i dag, de har jo åpnet en stor ny butikk på Steen & Strøm i Oslo. Akkurat det skal jeg fortelle dere mer om når jeg har fått bilder fra dagen. Mine ble ganske ubrukelige, men Christine som ble med meg, tok mange fine. Men èn ting skal jeg si dere, og det er at jeg har angst for å møte opp på sånne opplegg. Jeg ER så dårlig på å mingle, noe som fører til at jeg rett og slett ikke gjør det. Jeg sitter på en stol og ser ned i fanget mitt, som om jeg bare mangler tvangstrøye og litt sikkel på kinnet. Og så vet jeg egentlig ikke hvorfor. Men jeg tror det er en kombinasjon av 1. At jeg er dårlig på å huske hvem jeg har hilst på før, og er redd for å avsløre at jeg ikke husker folk. 2. At jeg i starten av min «bloggkarriere» pleide å drikke meg sørpe på slike arrangementer, uavhengig av hvilken tid på døgnet det fant sted. 3. At jeg føler at folk vet ting om meg som minglemennesker ikke skal vite, ene og alene fordi jeg er så dum og blotter hele livet mitt på bloggen.

En type sosial angst, kan man vel kalle det. Haha, men hadde det veldig hyggelig i dag altså. Da jeg satt alene og så ut som en tvangstrøye-pasient kom selveste Ole Henriksen bort til meg og ga meg komplimenter, DET er ikke hver dag. Selveste Ole Henriksen, liksom, som store deler av verdens befolkning smører i ansiktet og på kroppen hver eneste dag. Eller produktene hans, da.

Men, dere. Jeg må finne fram kjole og sånt. Skal jo på La Belle og hjelpe til å hoste High Heels Party i kveld! Men vi blogges sikkert senere, hei og hå! : )

No Comments

Leave a Reply