Hverdagsliv

steen & strøm + esthetique

5. september 2011

Hvor var vi hen… Jo! Jeg hadde vært på åpning av nye Esthetique på Steen & Strøm. Og best av alt: på foredrag med Ole Henriksen. Han er jo en del av Esthetique- familien, og fortalte oss om historien bak suksessen hans, og samtidig litt om produktene. Han var virkelig helt fantastisk som person, ble glad bare av å sitte og høre på han. Jeg har aldri prøvd Ole Henriksen sine hudprodukter før, jeg er av typen som bruker sminkeserviett før jeg legger meg og intet mer, men nå skal jeg jammen begynne å passe litt bedre på huden. Jeg har sluppet uren hud, kviser og den slags, men at det går nedover når man kommer i tjueåra er det vel ingen som kommer unna…

Ole Henriksen og jeg. Han er forresten dansk han også, akkurat som meg! Danmark bør være stolte av den fyren her.

Søte Christine var med, og det er hun som har stått for bildene. Var fint å ha med seg en som er litt mer rutinert på å gå på foredrag og pressevisninger, goodiebag fikk vi med oss også, hehe. Eksklusive som bare det, med masse deilige produkter fra Esthetique.

Alle burde ta turen innom Esthetique på Steen & Strøm, en kan vel ikke feie under teppet at de har det beste utvalget og den beste servicen. Når jeg tenker meg om er jeg faktisk tom for min Dior favoritt-foundation, og nå som jeg er blitt vant til en foundation som er så bra, er det vanskelig å vende seg til noe annet. Så da får jeg vel snart ta turen tilbake selv!

No Comments

Leave a Reply