Hverdagsliv

masse bindestreker, la dere friste

7. september 2011

Jeg har ikke vært så trøtt og sliten siden jeg feiret 17 års-dagen min, garantert. Og den gangen hadde jeg hjemmefest hvor vi ødela parketten, drakk mengder med søt hvitvin og dyttet hverandre i boblebadet. Prikk prikk prikk.

Som jeg nevnte i forrige innlegg (pleier å nevne det en del, er det noen jeg kan å synes synd på så er det meg selv), så er jeg ikke helt i form. Men man kan jo ikke sitte hjemme og se på (Ugly Betty) og gnage på en agurk hele dagen heller, så jeg tenkte jeg skulle gjøre som normale og oppegående folk, og gå på jobb. Så jeg har vært på jobb i to dager, og jeg trives med det, problemet er bare at jeg er så sinnsykt trøtt. Ikke sånn jeg-var-oppe-og-spilte-wow-hele-natta-trøtt, og heller ikke jeg-var-på-Trompeten-og-sang-karaoke-i-går-trøtt, men mer sånn herregud-nå-lukker-øynene-mine-seg-faktisk-selv-om-jeg-prøver-å-kjempe-i-mot-og-jeg-gir-egentlig-blaffen-i-om-jeg-faller-av-stolen-midt-på-kontoret-trøtt.

Det er så ekkelt! Og ikke er det rettferdig heller, for jeg er jo i seng før klokka slår èn time over midnatt! Så hva er trikset? Den svarte kaffen hjelper jo bare en halvtime om gangen, og skal jeg drikke svart kaffe hele dagen, blir jeg sittende og riste som om jeg hadde ok-jeg-vil-faktisk-ikke-gjøre-narr-av-sykdommer.

Sånn ser jeg ut i virkelighetens trøtte lys. Brutalt.

Snakker om sykdommer. Så dere på Fristet på TV 3 i går? Min kjære kompis Niklas er deltaker på programmet, og i går fikk han et valg. 1. Han kunne sende sin ME-syke mor på behandling. 2. Eller så kunne han få 15.000 kroner til laget sitt. Og så velger han 15.000 kroner til laget sitt. Prikk prikk prikk. Niklas er en god person og en veldig kul fyr, og jeg vet at han aldri ville valgt slik i det virkelige liv. Men det skjer vel noe med psyken når man er med i et såpass sykt spill på TV, og blir filmet 24/7. Så hetsen ville jeg lagt til side, og så ville jeg heller stilt meg spørsmålet: var det OK av produksjonen å gi en deltaker et slikt dilemma? Hva mener dere?

Dere kan lese hele saken på Dagbladet her.

No Comments

Leave a Reply