Hverdagsliv

alle dager er like mye verdt

8. september 2011

For meg er det virkelig ingen forskjell på dagene. Uavhengig om det er mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag eller søndag, føler jeg at det er like naturlig å ligge på sofaen og lese en bok som å ta på meg høye hæler og gå på en fest. Sistnevnte er det blitt heller lite av den siste tiden, men det har ingenting med hvilken dag det er å gjøre.

I går var det onsdag. Og etter jobb brukte jeg den onsdagen til noe jeg før i tiden bare ville unnet meg på lørdager. Herregud, så deilig! Jeg lå på sofaen hele kvelden (uten dårlig samvittighet), og leste, spiste sushi, så på TV, stappet i meg smågodt og så noen episoder av Ugly Betty til slutt. Jeg trives bare bedre og bedre i mitt eget selskap. Og det er ikke verst å ha en «nabo» som lager verdens beste mat! Har oppdaget en ny meny som heter «Rainbow», og den er så god at jeg er i et annet univers når jeg spiser.

Maki med avocado og scampi, surret inn i laks. Og så vårrullene, da. Som jeg vurderer å kutte ut framover, for sushi er jo ganske sunt i seg selv.

Jeg har forresten akkurat begynt å lese Hodejegerne av Jo Nesbø. Er veldig glad i bøkene hans og vil lese boka før jeg ser filmen på kino. Men må si jeg syns den har en kjedelig innledning…

Nå har jeg akkurat vært ute og jogget i en time, flinke meg! Og så avsluttet jeg med tjuefem minutter i solariumet, og det var kanskje ikke det lureste. Er rødflekkete og varm, skikkelig ubehagelig. Har faktisk ikke tatt solarium på et års tid, etter at jeg gjorde et samarbeid med kreftforeningen. Men nå som det er skikkelig høst i lufta kan jeg vel unne meg en tur i bruningsboksen.

Må komme meg i dusjen. Jeg skal nemlig snart ta bussen til Lysaker Brygge, der Theabestisen ligger sykemeldt, stakkar. Vi skal kose oss i sofakroken i kveld, og forhåpentligvis gjøre unna litt bursdagsplanlegging. Jeg fyller 21 år om nitten dager, og har lyst på en morsom feiring – akkurat som i fjor! Så da gjenstår det jo bare å se hva vi kan koke sammen…

No Comments

Leave a Reply