Hverdagsliv

overskrift nummer åtte tusen

9. september 2011

Jaja, dere, da har jeg flyttet inn hos Thea! Nesten. Er bare hjemom for å hente rene klær i grunn, og så skal jeg snart busse tilbake. Er deilig å ha gode venninner man kan slappe av med og ikke minst ha gode samtaler med, når man er litt deprimert. Føler at alle er så deprimert om dagen, alle liksom! Sikkert noen i større grad enn andre. Regner med at det er høsten sin feil, alt er høsten sin feil.

I kveld vet jeg så mye som at vi skal se på… damtidam-fotballkamp! Stabæk-Tromsø(?), så det blir jo GØY. Thea-familien er Stabæk-supportere, og det har jeg også tvunget til å bli ettersom Helenebestisen er fotballfrøken. På en skala fra 1 til 10, hvor irriterte blir dere når jeg kaller venninnene mine for bestis?

Savner forresten familien min veldig om dagen, da. De prøver å overtale meg til å flytte hjem til Tønsberg og kjøpe meg hus, men foreløpig dør jeg av tanken. Håper jeg får lyst. Etter hvert. Og, ja. På bildet ser dere min vakre mor, rare lillebror og meg. Hjertehjerte!

FY FAEN. Nå kom det plutselig en stor sprekk på skjermen på Macen min. Kan noen forklare meg hvordan det kan skje i løpet av en natt hvor jeg ikke er hjemme? En sånn svart og litt lilla Y-formet sprekk?

No Comments

Leave a Reply