Hverdagsliv

drittrekka på tv

12. september 2011

I kveld skal jeg ha kosekveld med min kjære Helene. Vi skal straks ut og handle god mat, før gullrekka… Jeg mener drittrekka begynner på TV3. Jeg digger TV3 på mandager, og det mener jeg! Spesielt fra klokken 19.30 til klokken 23.00. Bare masse teite programmer som får en til å trekke på smilebåndet. Lett underholdning, rett og slett. Bortsett fra Frogner. Frogner er ikke så pinlig at det er morsomt, det er bare pinlig. Hender at jeg går i dusjen mens det er Frogner, spesielt etter at jeg fant ut at de tre jentene ikke kjenner hverandre i det hele tatt, og etter at jeg så at han «drittsekken» er skuespiller i en serie som snart kommer på TV2, og der har han på seg AKKURAT samme skjorta! Makan.

Føler nesten at vi må snakke mer om dette en dag, så kanskje en anmeldelse av alle programmene er på sin plass. Men for now, i kveld skal jeg bare nyte dem. Nyte at folk er teitere enn meg, for det er faen meg mange som syns at jeg er jævla teit og. Gi og ta.

No Comments

Leave a Reply