Hverdagsliv

ikke føl deg alt for hjemme

12. september 2011

På lørdag ble jeg pent nødt til å krølle sammen idèen om å ligge i sofaen og se på film. Ikke bare det, men jeg måtte krølle håret også, å finne fram høye hæler. Ikke at jeg angrer altså, misforstå meg rett. Jeg hadde det utrolig gøy, og det tror jeg de andre hadde også. Helt til klokken syv neste morgen. Da løp jeg hjem i et regnvær som ikke lignet noe annet, jeg var sikker på at det skulle bli flom. Eller i hvert fall sikker på at jeg kom til å bli syk igjen, noe jeg enda ikke har blitt. Hurra!

Men så har jeg lyst å si litt fy. Fy til folk som kommer på vorspiel og har null respekt for andres eiendeler, eller for andre mennesker i det hele tatt. Vi hadde besøk av en guttegjeng på lørdag, og selv om en eller to av dem var ålreite, så fikk jeg helt bakoversveis av hvor ufyselige de andre var. De matet hunden til verten og vertinnen med sneiper, og helte vin på gulvet så hunden skulle drikke det. Velkommen-skiltet på døra ble raskt gjort om til et halskjede, og før jeg visste ordet av det, satt en tulling og lugget meg i håret mens han lo. Og så er jeg ganske sikker på at to av dem kommer til å lese dette, for de satt og prøvde å snikfotografere meg, måtte ha «bevis» for at vi hadde vært på samme vors. Da hundeeierne hadde fått snusen i hva som foregikk og gutta hadde kalt en av jentene for skippergate-hore, var det enkelt og greit bare å pakke sammen tingene sine og dra.

Det er selvfølgelig langt i fra første gang jeg har møtt ubehagelige mennesker på vors, men jeg kjenner bare at jeg blir mer og mer irritert for hver gang. Samme om det er hjemme hos meg selv eller hos andre, hvorfor kan ikke folk vise litt mer respekt? Selv om man ikke er hjemme hos seg selv, trenger man ikke å slenge sneiper, snus og søppel over alt, og det er absolutt ikke greit å forsyne seg av penger, sminke og andre ting, og stappe det i lomma.

Nå ble det mye negativt her, men det er vel stort sett ikke mye positivt å si om fulle mennesker! Selv drakk jeg ett glass vann for hvert vinglass på lørdag, det anbefales. På tide med noen koselige bilder!

Meg og søte Silje!

Jeg ler som et monster. Spesielt når jeg drikker vin.

Det ble litt klinings på meg, gitt! Verdens søteste hund. Normalt er jeg helt i mot å kline med hunder.

Elise søker lege. Hvem melder seg?

Kristine og Thea. Hjertehjerte!

Ikke for å ødelegge idyllen, men her er jeg på vei hjem…

No Comments

Leave a Reply