Hverdagsliv

løvenes konge i 2011

12. september 2011

For en liten stund siden fikk jeg en skikkelig koselig invitasjon, som verken hadde noe med champagne eller rød løper å gjøre. DA våkner jeg opp, vettu! Løvenes Konge skulle nemlig bare vises en gang på kino i Norge, og i 3D i tillegg! Så da tok jeg med meg bestisene på kino, og…

Nei, det var ikke så idyllisk. Jeg hadde jo løpt hjem i regnet med masse hvitvin i blodet tre timer tidligere (se forrige innlegg), da det ringte som et helvete på døra. Uten å kunne huske det hadde jeg bestilt vekking mens jeg satt på nashpiel, så Helene som er naboen min, hadde tatt på seg oppgaven. Fy faen. Speilbildet som møtte meg var horribelt, håret stod til alle kanter, og i tillegg hadde jeg på meg en ROSA ONEPIECE!

Men jentene gledet seg til kino, og det gjorde faktisk jeg og selv om det kjentes helt feil ut der og da, så det var bare å ta seg sammen og tørke bort den verste sminka fra kvelden før. Håret måtte også fønes, for det var jo fortsatt vått. Fæl morgen!

Kinoen derimot, var fantastisk. Jeg hadde helt glemt hvor fin Løvenes Konge er, og med 3D-briller på blir det jo ekstra gøy. Må innrømme at det ble litt emosjonelt og at jeg gråt en liten skvett bak brilleglassene, men det skal man jo. Skal man ikke?

PS. Den kommer snart ut på DVD!

Favoritt-kinosalen. Colosseum sal 1!

Den kjempeflinke dansegruppen Intros satte stemningen før visningen.

Brillefine jenter, hahaha.

No Comments

Leave a Reply