Hverdagsliv

fanget i kosedressen

13. september 2011

Det er V.A.N.S.K.E.L.I.G å komme seg ut av kosedressen i dag. Jeg prøver å gjøre litt nyttige ting her hjemme, men hvert femte minutt lander jeg på mystisk vis foran Macen igjen.

Men jeg må ta meg sammen. For om to timer skal jeg være hjemme hos Jon! Og dit kan jeg ikke i joggedress, for vi skal videre på et hårshow. Kommer sikkert mange hårfine folk dit, så flaks at jeg tok etterveksten i går! Jon er en herlig person, en dårlig dag snur raskt til å bli en god når jeg er med han, så jeg gleder meg.

Og ellers planlegger jeg å komme meg hjem til mor og far i Tønsberg. Så kan de ta vare på meg nå som jeg ikke orker å gjøre det selv. Men får se hva jeg gjør i morgen, nå må jeg ta løpefart ned i sminkepungen og presse meg inn i en hold in!

No Comments

Leave a Reply