Hverdagsliv

ruhsa på hairtalk

13. september 2011

I går var jeg på besøk hos Ruhs frisørsalong igjen. Der var jeg først og fremst for å heise opp Hairtalk-extensionsene mine. Denne gangen gjorde jeg det etter 6 uker. Det vanlige er vel cirka etter 8 uker, men til min store glede vokser håret mitt som ugress om dagen. Det er herlig å se at mitt eget hår endelig begynner å få fart på seg, nå rekker det nedenfor skuldrene! Hairtalk er virkelig en gylden mulighet til å ha langt hår mens man venter på sitt eget.

Når det er sagt, så vil jeg også påpeke at det ikke nytter å sette på extensions hvis du har helt kortklipt hår. Det vil ikke se pent ut. At disse frisørene kan trylle er det ingen tvil om, men det er jo grenser for hvor store mirakler de kan utføre. Da jeg klipte håret mitt kort for tre-fire år siden, fikk jeg helt angst, og løp for å kjøpe meg clip ons med en gang. Jeg så ut som en idiot, med min tjukke bob, og lange extensions-fjoner under. Så husk at det anbefales at håret har en viss lengde før man setter på extensions, ellers blir det ikke pent. Det aller beste tipset er å tenke seg om tusen ganger før man klipper håret kort.

Her har jeg fått på meg håret igjen. Stripet og farget ettervekst også, men fargene på bildet er veldig feil, pågrunn av det sterke lyset i salongen. Holder jo på å forberede at håret skal bli litt mørkere, og det gjør Merethe ved hjelp av foliestriping. Merethe er forresten min fantastiske frisør som dere har hilst på en gang før! Hun er så flink og så koselig, og vi skravler så mye at jeg helt glemmer å ta bilder til bloggen når jeg er der! Og når jeg først får dratt opp kameraet mitt ender det jo slik:

Ruhs er bare helt fantastiske når det kommer til hår. Ikke bare for oss jenter som vil ha tykkere og lengre hår, men også for menn som føler at de har litt lite hår på toppen. Det er jo ofte et tabu tema hos menn, men hos Ruhs har de dyktige folk som vet hva de driver med, og best av alt; man får sitte på eget rom, og ikke til utstilling i et stort glassvindu!

Hairtalk driver de forresten med i flere salonger, ikke kun hos Ruhs. Her ser dere oversikten over hvilke salonger som driver med Hairtalk, landet over! Ruhs-salongen som jeg går til, ligger på Frogner i Oslo. All info og kontaktopplysninger finner dere på Facebook-siden deres her.

Dette innlegget er reklame for Ruhs og Hairtalk.

1 Comment

  • Reply Andris 20. juli 2024 at 18:49

    of course like your web-site however you need to test the spelling on quite a few of
    your posts. Several of them are rife with spelling
    issues and I to find it very troublesome to inform the reality on the
    other hand I’ll certainly come back again.

  • Leave a Reply