Hverdagsliv

i

15. september 2011

Jeg er forresten hjemme i Tønsberg nå, det glemte jeg helt å si! I dag har jeg vært på besøk hos mormor og morfar en tur, og gjett hva mormor og jeg har gjort. Vi har stått ute på terrassen deres og rocket med rockeringer! Haha, og nå er jeg helt hekta.

For 10 år siden brukte jeg rockering for å leke og ha det gøy, nå kan jeg bruke rockering til å TRENE! Og det skal visst være ganske effektivt. Både mamma og mormor har rockering, så da jeg kom hjem tok jeg på meg treningstights og satte på musikk, og rocket rundt i stua helt til pappa ble lei av å høre på Danza Kuduro. Det første jeg skal gjøre i morgen er å kjøpe meg en egen rockering som jeg kan ha med meg hjem til Oslo!

Var ikke så flink i starten, men det kom seg etterhvert. Nå er jeg helt øm, så regner med at jeg kommer til å være både gul og blå i morgen, haha!

Jeg skal våge meg opp på vekta i morgen, og så skal jeg finne ut av hvor bra dette faktisk funker. Jeg liker ikke å løpe, er ikke motivert nok til treningssenter og er jævlig glad i mat. Tenk om rockeringen er løsningen, da blir jeg glad! Ok, kanskje litt overambisiøst, men jeg ville seriøst ikke legge fra meg ringen i stad.

Googlet litt, og rockering er jo superpopulært. Til og med Michelle Obama pleier å stå og rocke villt, det skulle jeg gjerne sett. Her er noen rocketips:

Kan trene overalt. Du kan trene med rockering hvor som helst; på stuegulvet, i hagen, på svaberget eller i strandkanten!

*Vær tålmodig. Det kan være litt vanskelig i starten, hvis du ikke får det til helt. Men med litt trening vil du klare å gå fra to runder, til tre runder, til fem runder og vips så holder du på i 5 til 15 minutter.

*Rockering på DVD. Prøv rocerkingtrening ved å følge et DVD- program. Da står du foran TV-skjermen og følger en instruktør.

*Lytt til musikk. Ha på litt musikk i bakgrunnen, så blir det ekstra morsomt.

*Belastninger. Er du nybegynner kan det gå litt hardt utover hoftebenet. De første dagene kan treningen resultere i stølhet, og i verste fall små blåmerker. Ikke bruk ringen i mer enn ett til to minutter de første dagene, og øk på etter hvert som du blir vant til ringen. Husk å bytte retning med noen minutters mellomrom. (oooops)

Kilde: KK

Har jeg noen erfarne rockere her?

No Comments

Leave a Reply