Hverdagsliv

lager frokost på senga til meg selv

16. september 2011

Noen ganger tidlig på morgenkvisten hender det at familier krangler høylytt fordi de er morgengretne og har stått opp med feil bein. Det er da det er synd at de glemmer at det finnes folk som faktisk er hjemme på «ferie».

Så nå er jeg altså lys våken, og fordi jeg måtte bli ferdig med Sesong 3 av Ugly Betty i natt, har jeg bare sovet i fire timer. Tenkte jeg skulle prøve å sove igjen, men sola skinner inn over alt, søppeltømmerne har fest i oppkjørselen og jeg er full av blåmerker, så det gjør vondt å ligge (etter rockeringen, hvis noen lurte). Dessuten er jeg sulten som en hest. Så jeg lager frokost på senga, men dessverre kan den ikke lages på senga, så den eneste grunnen til at jeg orker å sitte her og svime, er fordi jeg venter på at maten skal bli ferdig.

En god start på dagen er alltid flott! Men si meg.. Alle de gangene jeg må stå opp tidlig er det grått vær og regn. Hvorfor er det alltid strålende sol når jeg ikke skal ut og tjene til livets opphold? Urettferdig spør du meg.

Meg akkurat nå! Som bloggerne liker å si når de legger ut et uflatterende bilde av seg selv som er voldtatt i Photoshop.

No Comments

Leave a Reply