Hverdagsliv

mørbanka slakt feirer fredag

16. september 2011

Nå skulle jeg egentlig vært tilbake i Oslo og deltatt på The Global Party, men av noen viktige grunner må jeg bli hjemme i Tønsberg ut uken. Kjedelig å gå glipp av noe som er så stort og nyskapende, men jeg må innrømme at jeg heller ikke tar skade av en rolig fredag.

Sofagrisen, klar for pappas hjemmelagde mat og Idol på TV. Men ta det helt med ro, dere trenger ikke å være misunnelige enda. Jeg ligger nemlig og vrir meg av smerter. Rockingen med rockeringen i går tok nemlig hardt på for meg som nybegynner. Jeg burde kanskje googlet før jeg begynte å trene, for da ville jeg nemlig visst at man ikke skal holde på mer i to minutter hvis man er nybegynner. Jeg holdt på i en time. Så i dag ser hoftene mine slik ut:

Jeg ser mishandlet ut! Hahaha, det gjør faktisk helt tragisk vondt, og pappa prøver å få meg til å le hele tiden, og da gjør det enda mer vondt. Jaja. Jeg er i hvert fall fortsatt veldig motivert for å fortsette med rockingen, nå ser jeg i hvert fall at det har gitt «RESULTATER»!

No Comments

Leave a Reply