Hverdagsliv

når vi blir gamle

16. september 2011

Jeg tenker unødvendig ofte på hvilke venninner jeg kommer til å ha som gammel. Hvem kommer til å bære skrikerungen min opp kirkegulvet på dåpsdagen, hvem kommer til å fange brudebuketten min etter at valsen er danset på den store bryllupsdagen, og hvem kommer jeg til å invitere på kaffe, kake og en god gammeldags dose sladder? Hvem kommer jeg til å diskutere «ungdommen nå til dags» med, hvem kommer jeg til å utveksle julekake-oppskrifter med, og hvem kommer jeg til å ringe til for å klage på at jeg «kjenner det på gikta»?

Det er rart å tenke på, og litt skummelt og. At vi i det hele tatt skal bytte ut de lange, lyse lokkene våre med kortklipt og grå permanent, og høye hæler med helsesko og rullator.

Bare en tanke i natten.

1 Comment

  • Reply Jarrad 20. juli 2024 at 19:18

    At this time I am going away to do my breakfast, after having my breakfast coming yet again to read more
    news.

  • Leave a Reply