Hverdagsliv

«jeg har bursdag, ri på meg»

18. september 2011

Storkoste meg i Maria sin bursdag i går! Prinsessa stelte i stand en koselig middag, og ballonger, kake og godis var selvfølgelig på plass. Helt voksne er vi jo ikke enda.

Jeg hadde fått med meg vin av mor og far, men av en eller annen grunn drakk jeg meg blid og god på velkomstdrikke nesten hele kvelden. Fresita! Verdens beste…»Vin»?

Til slutt var vi bare fire hardbarka jenter igjen, og først da kom jeg på å ta frem kameraet mitt. Det passet bra, for det var også da bursdagsbarnet ropte «jeg har bursdag, ri på meg», så nå har jeg noen blinkskudd til neste års bursdagsinnlegg, hehe. Her er noen av dem.

I dag har jeg kost meg hjemme i sofaen med mor og far. Pappa har laget lasagne, og det er noe han kan. Nå skal jeg tusle nedover til Maria, syns det er litt dritt å være meg akkurat nå, og da er hun den beste man kan ha ved sin side. Handler så klart om framtid, og hva jeg skal gjøre og ditt og datt. Sier opp leiligheten min nå til uken, og dere blogglesere som «kjenner» meg vet hvor vondt det gjør i hjertet. Men mer om det senere, nå må jeg ned til Mia’n og finne ut av livet først.

No Comments

Leave a Reply