Hverdagsliv

det ække mine armer som gjør det her

20. september 2011

Noen ganger kjennes det ut som om jeg ikke har armer. Spesielt i dag. Var akkurat på postkontoret og postet oppsigelsen til leiligheten. Selv om jeg ikke ville. Det var i hvert fall ikke mine armer som gjorde det!

Og nå vet jeg ikke hvor jeg skal starte. Jeg vet jo ikke en gang når jeg skal flytte ut, så enda mindre vet jeg i hvilken ende jeg skal begynne. Selge møblene mine på Finn? Pakke sammen alle klærne jeg ikke bruker og gi dem til en eller annen organisasjon? Vaske lister og skrubbe i skap? Armløs igjen. Mine armer har i hvert fall ikke tenkt å gjøre det der.

Ønsker meg så inderlig en tidsmaskin, så jeg bare kan dra og sjekke hvor jeg er om 20 år. Så slipper jeg å bekymre meg og stresse med det nå.

Hilsen armløs riderinne.

Ps. Føler meg ensom når jeg blogger for dere, dere kan sikkert gi litt flere livstegn i kommentarfeltet. Hvis dere har armer, da, i motsetning til meg.

No Comments

Leave a Reply