Hverdagsliv

fjortisklage på tom mage

20. september 2011

Jeg irriterer meg så sykt over Facebook om dagen. Har dere lagt merke til at innboks-meldinger og chat-meldinger nå er slått sammen til en og samme greie? Er kjempekleint å skrive hei til noen, og hvis de ikke ser det på chatten så tror de at du har sendt dem en innboksmelding hvor det bare står hei. Det er bare kleine folk med regnskog på brystkassa som sender et enkelt hei på innboks for å få kontakt. Og hvis man skriver en lang og viktig/alvorlig/utfyllende innboks-melding, popper den opp i chatboksen til den andre, og så begynner han/hun å skrive tilbake som om det er jævla MSN. ÅÅÅÅ, kan de ikke bare la Facebook være som det er?! Facebook er det tredje livet mitt, etter Twitter og blogg.

Er dere enig i at de bare burde la Facbook være i fred, og ikke vise hvor smarte de er som klarer å gjøre ting så jævlig fancy? Faen ta. DISLIKE.

No Comments

Leave a Reply