Hverdagsliv

lei av å flytte

20. september 2011

Som jeg skrev i forrige innlegg skal jeg si opp leiligheten min i Bygdøy Allè i dag. Er faktisk på vei ut døren for å poste et brev, og da er det no way back. Det svir sånn i hjertet! Jeg er lei av å flytte, og vil egentlig bare ha et ordentlig hjem hvor jeg rekker å slå meg til ro før jeg må pakke med meg alle tingene mine og flytte på nytt. Men når man leier en leilighet skal ting være i orden, hjemmet skal ikke være en belastning på denne måten.

Så nå vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg nå, jeg er bare overbevist om at jeg må flytte ut herifra, før problemene i denne leiligheten tar over livet mitt. Har vært mye trøbbel her som dere kanskje husker. Noe er fikset opp i, andre ting kommer visst alltid til å stå på halv tolv.

Åh, det plager meg! Denne leiligheten kunne vært så perfekt for meg. Beliggenheten er perfekt, takhøyden er ekstrem, den er nesten 70 kvadratmeter – og tatt det i betraktning, er den ikke særlig dyr. Men så er det kanskje ikke så rart når jeg fryser i hjel her.

Bilder fra rett etter at jeg flyttet inn!

Sist jeg flyttet, leide jeg en lagerbod og måtte frakte alle tingene mine fram og tilbake. Det ble en gigantisk jobb for mor og far, så denne gangen har jeg planlagt å selge alt av møbler etc., er jo tross alt deilig å starte litt på nytt neste gang jeg får meg leilighet.

No Comments

Leave a Reply