Hverdagsliv

mr. saxobeat på emil & samuel

21. september 2011

28. september skal jeg ha en liten pre birthday celebration med noen få av jentene. Skal feire bursdag ordentlig med alle vennene 1. oktober, men siden min ekte bursdag er den 27. september, er det for lenge å vente med å feire i det hele tatt.

Har fått noen billetter til et event på Emil & Samuel i Oslo, så da tar jeg med meg noen av jentene dit. Ikke hvilket som helst event, altså! Alexandra Stan kommer nemlig til byen, og skal spille på taket til Emil & Samuel. Hvis det ikke ringer noen bjeller når du leser navnet «Alexandra Stan», så kan jeg jo bare nevne MR. SAXOBEAT! Der, ja, nå er du med! Hør sangen her. Sees på Oslos fineste takterrasse!

Sted: Emil & Samuel

Tid: onsdag 28. september

Facebook-link: her! Resten av infoen står der.

No Comments

Leave a Reply