Hverdagsliv

OBS!

21. september 2011

Jeg pleier jo å reklamere for Neglhuset her på bloggen, når jeg har vært der og fått nye negler og vippeextensions – mine to svakheter, sånn utseendemessig.

Nå har de fått nye priser på vippeextensions, så da må jeg jo oppdatere dere på dem! Her er de:

Selv om prisene er satt opp, er det fortsatt de rimeligste i Oslo. Vil ikke snakke stygt om noen andre, men for å si det sånn, så er det mange som kommer krypende til Neglhuset etter å ha fått vippene sine ødelagt i andre salonger. Vippene hos Neglhuset er hår fra mink, og kvaliteten er supergod. Jeg kan helt fint gå i 5 uker før jeg går tilbake og får nytt påfyll. Jeg har også hatt vippeextensions sammenhengende i 10 måneder før vippene mine begynte å bli litt slitne, og jeg måtte ta en måneds pause.

Får veldig mange mailer med spørsmål om jeg virkelig anbefaler det, eller om det bare er noe jeg skriver på bloggen. Jeg ville aldri skrevet om det hvis jeg ikke anbefalte det på det varmeste, og det tror jeg dere vet 🙂 Jeg takker nei til både gaver og penger hver eneste dag hvis jeg får tilbud om å skrive om et produkt jeg ikke ville brukt penger på selv. Så fikk vi klarhet i det!

Deler av innlegget er reklamebasert.

Her ser dere forskjellen mellom mine egne vipper og vippeextensions.

På det øverste bildet her ser dere hvor mye som henger igjen etter 6 uker, da har man akkurat gått litt for lenge kan en si…

No Comments

Leave a Reply