Hverdagsliv

tønsberg i dag, danmark i morgen

22. september 2011

Hei og hopp igjen! Jeg står med hodet i kofferten. Har innsett at det rett og slett må en koffert til når jeg skal være borte i mer enn to-tre netter, jeg har ellers for vane å pakke i vesker og bagger, men det blir mye å holde styr på.

I dag er det familietid i Tønsberg, og i morgen går turen til Danmark. Det finnes ikke noe hyggeligere enn hele dager med familie og slekt!

Det er vel ingen grunn til å nevne at jeg er en veldig dårlig pakker. Tror jeg har nevnt det sånn tusen ganger før, nemlig! Jeg klarer rett og slett ikke å planlegge antrekk, spesielt når jeg ikke aner hva vi skal fylle dagene med. Men jeg har i hvert fall pakke joggedress, det passer jo bra med familietid.

Husker dere at jeg var i Danmark for bare noen uker siden, og at jeg håpet på at det skulle skje en fødsel mens jeg var der? Vel, det skjedde ikke, men har Wulffebebisen kommet til verden, og det er jo egentlig hovedgrunnen til at turen går til Danmark.

Se på den fine bebisen! Jeg blir jo helt myk her jeg sitter, og jeg har bare sett henne på Facebook! Gleder meg veldig til å se henne i virkeligheten. Wulffebebiser er så innmari fine!

Jeg får jobbe meg ferdig med kofferten, hører at Ugly Betty roper på meg i senga. Er på siste sesong nå, og er selvfølgelig hekta. Nattinatt, søte lesere! Takk for alle hyggelige kommentarer.

No Comments

Leave a Reply