Hverdagsliv

frognerfisser

25. september 2011

I går tilbragte jeg så å si hele dagen med familiens nykommer. Hun var så fin! Og når jeg sitter med en ganske nyfødt baby i fanget får jeg så klart lyst å bli mamma selv. Kanskje ikke akkurat i dag, men jeg gleder meg i hvert fall til storken kommer på døra mi med en liten sånn en!

Før jeg reiste lånte jeg boka «Frognerfitter» av Jon. Han syntes det var helt utrolig at jeg ikke hadde lest den, og det syns jeg egentlig selv også. Jeg leste mye Jan Mehlum da jeg bodde i Tønsberg, så nå som jeg bor i Oslo og nærmere bestemt på Frogner, er det vel på sin plass at jeg leser Alexia Bohwim. Gøy å lese om de stedene man ferdes på hver dag, og ikke minst hvordan miljøet var der for mange år siden – før vi bondeturistene bosatte oss der, hehe.

Farmor syntes forresten at Frognerfitter var en «sjov» tittel på en bok. Altså morsom. Og det etter at jeg hadde forklart hva det betyr fornoe. Glad i familien min, jeg. Og i Frognerfitter, foreløpig. Har ikke kommet så langt enda.

Noen av dere som har lest den? Hva syns dere?

Nå skal mor og jeg ut og shoppe, på et kjøpesenter som er irriterende stort. Det er nemlig søndagsåpent den siste søndagen i måneden, så det var jo deilig! Og i kveld skal vi forresten feire bursdagen til farfar og meg. Vi har bursdag på samme dag : ) Altså på tirsdag, men vi må jo feire sammen når vi først er samet. Blogges senere!

No Comments

Leave a Reply